Neem contact op met Impuls Open Leermateriaal!

Heb je vragen? Ideeën? Of wil je gewoon graag met ons in contact komen over open leermateriaal? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Impuls Open Leermateriaal staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. Laten we samen werken aan het bevorderen van het gebruik van open leermateriaal in het onderwijs.

Of je nu een docent bent die open leermateriaal wil implementeren in je lessen of een beleidsbepaler die open leermateriaal wil integreren in het curriculum van je school, we bieden ondersteuning en begeleiding op maat.

Hulp voor docenten en beleidsbepalers

Als docent kun je bij ons terecht voor advies over het vinden en selecteren van geschikt open leermateriaal, het aanpassen van bestaand materiaal aan jouw specifieke behoeften en het delen van je eigen creaties met de onderwijsgemeenschap. We begrijpen dat elke klas uniek is en streven ernaar om je te helpen open leermateriaal op een effectieve en gepersonaliseerde manier in te zetten. Onze pagina’s over open leermateriaal voor gebruikers en over open leermateriaal voor makers open leermateriaal bieden je alvast een geweldig startpunt. In onze community-omgeving kun je sparren met andere betrokkenen en experts.

Voor beleidsbepalers en schoolleiders bieden we ondersteuning bij het ontwikkelen van een strategisch plan voor het implementeren van open leermateriaal in de hele school. We kunnen je helpen bij het identificeren van mogelijke obstakels en het vinden van oplossingen om open leermateriaal op een duurzame manier te integreren. Samen kunnen we een cultuur van samenwerking en delen creëren die de onderwijsresultaten van je school bevordert. Op de pagina open leermateriaal voor scholen vind je een (groeiende) collectie aan tips en antwoorden op hulpvragen.

Vul ons contactformulier in!

Bij Impuls Open Leermateriaal geloven we dat open leermateriaal deel uitmaakt van de toekomst van onderwijs. Samen kunnen we de leerervaring van studenten verbeteren, toegankelijkheid vergroten en innovatie stimuleren. Laat ons samenwerken aan een betere toekomst voor het onderwijs. We kijken ernaar uit om van je te horen! Vul het contactformulier  in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. We waarderen je interesse en streven ernaar om je een snelle en inhoudelijke reactie te geven.

Naam(Required)
E-mailadres(Required)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.