Schrijf je in voor de nieuwsbrief over open leermateriaal!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond open leermateriaal? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, die maandelijks vol staat met het laatste nieuws en de beste collecties. Ook vertellen we je alles over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons programma en geven we je tips over hoe je zelf open leermateriaal kunt inzetten!

Ben jij gepassioneerd over onderwijs en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van open leermateriaal? Dan ben je hier aan het juiste adres! Onze nieuwsbrief biedt een schat aan waardevolle informatie en inspiratie voor educatieve professionals, docenten en iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van het onderwijslandschap.

Waarom zou je je inschrijven voor onze nieuwsbrief? Vier redenen:

Blijf op de hoogte

Onze nieuwsbrief wordt jouw bron van actuele informatie over open leermateriaal. We delen nieuws, trends en voorbeelden die relevant zijn voor jouw onderwijspraktijk. Of het nu gaat om nieuwe platforms, tools, of onderzoeksresultaten: we brengen het rechtstreeks naar jouw inbox.

Inspirerende ideeën

Open leermateriaal biedt eindeloos veel mogelijkheden voor creatieve lesplannen en boeiende leermiddelen. Onze nieuwsbrief zit boordevol inspirerende ideeën en praktische tips om jou te helpen open leermateriaal effectief in te zetten. Laat je inspireren door succesverhalen van andere docenten en ontdek hoe je jouw lessen naar een hoger niveau kunt tillen.

Community en samenwerking

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief word je onderdeel van een gemeenschap van gelijkgestemde professionals die streven naar innovatief onderwijs. Je krijgt de kans om te netwerken, ervaringen te delen en samen te werken aan de ontwikkeling en verbetering van open leermateriaal. Samen kunnen we leren van elkaars successen en uitdagingen.

Praktische hulpbronnen

Naast informatieve artikelen en inspirerende verhalen bieden we ook praktische hulpbronnen die je direct kunt gebruiken in je klaslokaal. Van curricula en lesplannen tot multimediale materialen: onze nieuwsbrief voorziet je van waardevolle tools die je helpen om de leerervaring van je studenten te verrijken.

Evenementen

Als abonnee van onze nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van evenementen die gerelateerd zijn aan open leermateriaal. Of het nu gaat om gratis webinars, conferenties of  educatieve bronnen: we zorgen ervoor dat je niets mist!

Registreer alvast je mailadres en ontvang de nieuwsbrief vanaf het nieuwe schooljaar in je inbox!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!